• Svježe
3d plafon murala tapete Apstraktno sliku naslikao mramor plafon freskama mural 3d tapete

3d plafon murala tapete Apstraktno sliku naslikao mramor plafon freskama mural 3d tapete

Buyers rating:
-47 % KM 24.00
KM 45.00

Iz robe


Dužina x Širina = kvadratnih metara = Red Količinu U prilagoditi veličine : Trenutno, svoju cijenu je 1 kvadratnih metara,možeš mjera ukras prostor prvo, onda znam koliko kvadratnom metru mural da li bi voleo da šminku, konačno molim te opaske vaše podatke o veličini Dužinu__ __ __ m, Širina __ __ __m, pre nego što si platio. To je veoma važno za nas prilagoditi pravilno i savršeno. Hvala ti! Ti treba da znam : Dužina x Širina = Kvadratnih metara
Kako da mjesto reda : Na primjer : moraš da zidu
Dužina=2.8 miliona Širina=1,7 2.8 miliona x 1,7 m = 4.76 m 2 okupili. Treba da naručimo Količinu : 5
Dužina =3.2 miliona Širina =2,3 m 3.2 miliona x 2,3 m = za 7,36 m 2 okupili. Treba da naručimo Količinu : 7
Dužina =4 miliona Širina =2m 4 miliona x 2m = 8m 2 okupili. Treba da naručimo Količinu : 8
(1feet=0.3048 m ,1inch=0.02539 m) Karakteristika Zid novinama : Nema miris, otporan na vodu, vlage, dobro ductility, dimenzionalni stabilnost, osjećam meko i prirodno, dobro ventilacije, i okoliša. Pamuk je boje dobro, trajnih, šarene, jake umjetnički smisla, zajedno sa stereoscopic 3 D efekte za razne kući ukras. 1 Proizvoda pokaži
2 Proizvod Mjerenje veličine
3 Kupci mora pročitati
Napomena : Molim te, budi pažljiv da naručim 1m 2 , Jer je vrlo male velicine,
1 kvadratnom metru veličina je 125cm(Ne) X 80cm(P) (4'1" X 2'7")stopala
Dužina x Širina = Kvadratnih metara
Kako da mjesto reda : Na primjer : moraš da zidu
Dužina=2.8 miliona Širina=1,7 2.8 miliona x 1,7 m = 4.76 m 2 okupili. Treba da naručimo Količinu : 5
Dužina =3.2 miliona Širina =2,3 m 3.2 miliona x 2,3 m = za 7,36 m 2 okupili. Treba da naručimo Količinu : 7
Dužina =4 miliona Širina =2m 4 miliona x 2m = 8m 2 okupili. Treba da naručimo Količinu : 8
(1feet=0.3048 m ,1inch=0.02539 m)
(Dužinu i Širinu ). Molim te, reci nam.
Ćemo prilagoditi za tvoje veličine .
4 Izgradnju lllustration
1 : Priprema za Alat : plastičnom cijevi, nivo, nož, vladara, peškire. 2 : pobrini se da zidu formaciju, neujednačen zidove koristi prije izgradnju brtvilo napuniti nivou. 3 : Provjeriti tapete roll veličina, boja šavove koji se preklapaju (2~3 cm) 4 : infracrveni vertikalno ili horizontalno instrument da se osigura vertikalno zid. 5 : zidovima i tapete lepak četku. 6 : Upotrebi toaleta nož, rez višak dio strane zida sa peškir da počisti viška lepak. 7 : Nastaviti šivanje pod. 8 : Upotrebi toaleta nož prekidače i utičnice u određenom pređe četiri nedelje vil je višak. 9 : Prirodno osuši vrata i prozore poslije izgradnje je završen.
5 Isporuka Thme
e Packet Da SAD : 8-20 dana Kini Post Zrak Mail : Oko 45 Posao Dan Brodskih vremena za Rusiju će biti 30-50days ili više zbog strogi lokalne carine inspekciju. Brodskih vremena za Brazil će biti 40-70days ili više zbog strogi lokalne carine inspekciju. Ako izabereš DHL, Fedex, HITNA pomoć, aramex dostavu će biti brže, obično 7-15 dana.
Hvala što ste došli i lood čekam tvoj sledeći wisit!

Karakteristike

Dimenzije:
Prilagoditi Veličine
:
Vodootporan je,Vatrootpornih,Zvuk-Upija,Vrućina Izolacija,Dim-Dokaz,Vlagu-Dokaz,Kalup-Dokaz,Krici,Anti-statički
Glavni Jedinice:
Yuan/Roll
Karakteristika:
Formaldehidu-besplatno,Okoliš Prijateljski
:
Studije
is_customized:
Yes
Korištenja:
Trgovine,Zabave,Upravu,Domaćinstvo
Površinu Tretman:
Odštampao
:
10262
:
slici u slici
Stil:
Moderna
:
Biljke
Šablon:
Lični Izmjene
:
ne tkanje
:
ne tkanje
:
Customize Size

Ovako bi vam se moglo svidjeti

3D zlato šestougaoni metal mozaik pločice za kući ukras
  • Svježe
Procjenjuje se:

3D zlato šestougaoni metal mozaik pločice za kući ukras

Proizvod SpecifikacijeProizvod Boja : Silver UklopitiProizvod Tip : Staklo Mozaik PločicePotpuno : MiUmjetnost MozaikFormat / Stanju : RmhbusMaterijal : 304staineless čelikaPločice Stanja Veličine : 300x300mm(cm)Pojedinac Pločice Veličine : N / Debljine : 6mmPokrivenost : 1sheet=0.09 kvadrata=1sq stopalaPločice Koristiti : Pod / Zid / Kuhinji Backsplash / PultuStilMode99.99 / kutija američkih DOLARA 39.65202.21 / kartonPakujem : Instalaciju vodič : Plaćanje Uslova : Kupio je BESPLATNO osigurati uslugu plaćanja to je automatski dostupni na sve transakcije...

KM 69.00 69.22
3d pvc tapete Apstraktno talase 3D stereoscopic pod vodu tapeta za kupatilo zid Kući Ukras
  • Svježe
Procjenjuje se:

3d pvc tapete Apstraktno talase 3D stereoscopic pod vodu tapeta za kupatilo zid Kući Ukras

Zdravo tamo! Hvala vam na poseti radnju!proizvod : 3 D mural sprat ,3 D zid mural parket ,Fotografiju pod tapete u 3du ,Pod tapete ,PVC vodootporne podu ,samoljepilo 3 D spratu1 Proizvoda Ef ekt2 Proizvod Mjerenje veličine3 : Kupci mora pročitatiNapomena : Molim te, budi pažljiv da naručim 1m 2 , Jer je vrlo male velicine,1 kvadratnom metru veličina je 125cm(Duga) X 80cm(Širom) (4'1" X 2'7")stopalaDugo x Širom = Kvadratnih metaraKako da mjesto reda : Na primjer : moraš poduDugo=2.8 m=1,7 2.8 miliona x 1,7 m = 4.76 m2 okupili...

KM 40.00 75.00
Običaj crtani djece tapete mural bajka san kuće u šumi travnjaka tv sofi djeca sobi dnevnoj sobi pozadini
  • Svježe
Procjenjuje se:

Običaj crtani djece tapete mural bajka san kuće u šumi travnjaka tv sofi djeca sobi dnevnoj sobi pozadini

Jedinica 1 = 1 Kvadratnom Metru = 10.76 kvadrataPredlažem da naručiš prema svojoj pravoj zid veličine Budi oprezan da naručim 1 jedinica koja je 1 kvadratnom metru samo, kao da je to vrlo male velicine.Običaj crtani djece tapete mural bajka san kuće u šumi travnjaka tv sofi djeca sobi dnevnoj sobi pozadiniMaterijal : Visokog kvaliteta, tkanine mural bez lepakPrilagodi prema zidu veličine : 1...

KM 31.48
Novi Vazu 3D imitaciju kristal trodimenzionalni zid naljepnice na tv-u pozadini zid entranceway hodniku kući ukras slobodna isporuka
  • Svježe
Procjenjuje se:

Novi Vazu 3D imitaciju kristal trodimenzionalni zid naljepnice na tv-u pozadini zid entranceway hodniku kući ukras slobodna isporuka

Imitaciju kristalnu vazu plam stereoscopic 3d naljepnice dnevnoj sobi TVu pozadinu hodniku zid naljepnicu kući ukras ulazOsobine : Kristal teksturuSrednjoj Vizuelni jasnoćeTrajnih, lako čistitiSrednjoj svjetlo prijenosZa Ulaz Kući UkrasSpecifikacije : Boja : Crna & CrveniMaterijal : ImitacijuNeto težinu : 100gNapomena : Molim vas da obratite pažnju na veličinu naljepnicu...

KM 5.00 6.09
Snijeg Planine Pejzaž Mramor Vinil 3D Šljokice Tapete za Zid 3 d Parket Sliku Tapete za Livingroom Mural Rolls
  • Svježe
Procjenjuje se:

Snijeg Planine Pejzaž Mramor Vinil 3D Šljokice Tapete za Zid 3 d Parket Sliku Tapete za Livingroom Mural Rolls

36091469181Pažnja : Običaj veličine eMail nas prvi za cijenu citatKoristi Svoju SlikuVi ste više nego dobrodošli da ga koristite svoje Visoke rezolucije Sliku da bi pun zid mural Bez obzira koliko je veliki zid je, mi smo uvijek ovdje srecan da ti pomognem.Javite nam za prihvatljivo sliku formate i veličine zahtjeva.Proizvod : Textured TapeteMaterijal : Drvo Vlakna TapeteFunkciju : VlagaDokaz, KalupDokazUpotreba : Dnevna soba,administracija je,trgovinu,zabave,posteljina sobi,Bilješka : Tapete lepak nije uključeno, molim te naređenje od gvožđari.Boja može mijenjati na različitim kompjutera,slike na zidu samo za pozivanje.Pozadine možda neke nepravilnosti, ali ne efekat gleda na ziduTip Odštampao Originalni Ne is_customized Da Vodootporne Da Tema Grad Landscapte Pogled Sliku Meterial Visokog kvaliteta mural bazi Ulja Sliku Moderan Stil embrossed tapete Štampanje Materijal Okruženje prijateljski ulje otisak Sliku Tehnika Moderne Ukrasni Umjetnost Otiske Ukras Dnevne Sobe Spavaće sobe Obdaništa Kancelarije Kafića Hotela Restoran Predmet je umjetnost PejzažPitanja i odgovori o projektu : Šta je ovo tapete? Ovo je slika tapete...

KM 18.00 27.00
Novi Zeland abalone paua oklop besramno majka pearl mozaik pločice za kuću ukras zid pločice školjku 5 kvadratnih metara/mnogo
  • Svježe
Procjenjuje se:

Novi Zeland abalone paua oklop besramno majka pearl mozaik pločice za kuću ukras zid pločice školjku 5 kvadratnih metara/mnogo

Molim vas da obratite pažnju.1lot=5 pc =0.45 kvadratnom metru=5 kvadrataAko želiš drugi količinama,molim te, kontaktirajte nas.Opis proizvoda : Model broj : qch16Materijal : Novi Zeland abalone paua oklop,morske školjkeČip veličine : 15x15mm kvadratnihStanja veličine : 300x300mmDebljine : oko 2mmPodršku : mrežomProizvod prijavu : Oklop mozaik pločice su koristili široko u različitim mjestima.1.Idealno pločice za unutarnji i vanjski zid pločice.2.Zgrada izlazimo vani,bazeni,kuhinju ,kupatilo.3.Hoteli,rešetaka,dvoranu,vile.4.Stola,plafon.salona.5.TV zida,obloženi,tuš zid,VJEŽBA,itd.Proizvod pogled : Sirov materijal : ​Proizvoda mogućnosti : 1.Biser je teksturu : naša sirov materijal je različite vrste majka pearl u svijet sa prirodna boja,elegantan i šarmantan karakteristika i moru miriše.2.Mora dah : svijet je morima drugačije klimu,što je rezultiralo šarene prirodne majke pearl,bijeli biser,zlatnog,šampanjac da,u roze,ili misteriozne šarene crnac i da je prirodna tkanina.3.Okruženjeprijateljski i zelene : smo se uglavnom koristi kulturna oklop koji neće biti nedostatak akcija.I naše proizvode nisu opasne da hunman zdravlje element,u skladu sa zelenom zaštitu okoline,i vrati u prirodi koncept moderne ukras.Pažnja : 1.Proizvod kvalitet je 100% sigurni.Ako si ti neki sumnjam,predlažem da to može da se kupi jedan kvadratnih metara ili više za uzorak.2.Prema tvoj zahtjev,proizvode može biti smo ispekle za tebe.3.Kao prirodni proizvod za ruku, "shell" mozaik pločice pokazuje malo drugačije boje iz različitih uglova i svjetlo.4...

KM 669.75
tapete 3d plafon u Evropskom stilu zenith anđeo grad 3d plafon murala tapete Kući Ukras
  • Svježe
Procjenjuje se:

tapete 3d plafon u Evropskom stilu zenith anđeo grad 3d plafon murala tapete Kući Ukras

Zdravo tamo! Hvala vam na poseti radnju!proizvod : Proizvod ime,3d mural tapete,3d mural slike,3d tapete,3d zid papir,3d tapete zidove,3d tapete ,dnevnoj sobi,Vruće 3d wallpaps,Tapete roll,Tapete naljepnica,Tapete u 3du,Tapete za dnevnu sobu,3d zid murala tapete1 Proizvoda Ef ekt2 Proizvod Mjerenje veličine3 Kupci mora pročitatiNapomena : Molim te, budi pažljiv da naručim 1m 2 , Jer je vrlo male velicine,1 kvadratnom metru veličina je 125cm(P) X 80cm(H) (4'1" X 2'7")stopalaŠirom x Visokog = Kvadratnih metaraKako da mjesto reda : Na primjer : moraš da ziduŠirom=2.8 miliona Visokog=1,7 2.8 miliona x 1,7 m = 4.76 m2 okupili...

KM 120.00